Şehit Öğretmen Etem Yaşar İlkokulu

Vizyon: Gemlik Şehit Öğretmen Etem Yaşar ilkokulu olarak; * Eğitim bölgesinde velilerin ve öğrencilerin tercih ettiği, * Ülkemize katılımcı,duyarlı,ülkesini seven,koruyan,sahip çıkan gençler yetiştiren, * Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından söz ettiren, * Toplam Kalite normlarına göre en iyi eğitimi vererek ülkemizin en iyi orta okullarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren bir eğitim-öğretim kuruluşu haline gelmektir.

Misyon: Demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, yurttaşlık ve insanlık bilinci gelişmiş, milli değerlerine bağlı, çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu temelden hareketle biz eğitimciler öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların bilgili,becerili,yeteneklerinin farkında olan ve özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onları 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma sahip bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 9:00-15:10 saatleri arasında yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ,FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: harezmi, Etwinng, Tübitak 400u ,STEM
Diğer Hususlar: AİLEMLE BİRLİKTE KİTAP OKUYORUM, HAFTANIN TEMİZ SINIFI,SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

WEB - https://sehitetemyasarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DR.ZİYA KAYA MH.MESLEK SOK.NO1/GEMLİK/BURSA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Adres - DR.ZİYA KAYA MH.MESLEK SOK.NO1/GEMLİK/BURSA

Ulaşım BURSADAN MERİNOS KÜLTÜR PARKI KARŞISINDA BURULAŞ´A AİT ŞEHİR İÇİ 102 NO´LU GEMLİK OTOBUSÜ İLE ULAŞILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BURSA ŞEHİR MERKEZİNE 35 KM MESAFEDE GEMLİK İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.